top of page
HOME

VERY PRIVATE ADDICTION CONSULTANTS

YOUTURN

THE YOUTURN

Weer iets gebeurt waar u niet over kunt praten? En u dacht nog wel dat het dit keer niet zover zou komen? Zoveel bereikt, maar uw eigen middelen gebruik niet kunnen controleren? Ooit waren wij zelf in die positie. Succesvol met een groot geheim. Waar moet u naartoe met dit geheim? De publieke zorg is voor u geen optie. Moet een succesvolle advocaat samen met de dakloze alcoholist in behandeling? Moet de medisch specialist in groepstherapie met zijn eigen patiënten? Daarom is er voor u THE YOUTURN, very private addiction consultants. Wij helpen u, de succesvolle professional, met een programma op het hoogste niveau. Discreet, flexibel en zonder wachttijden.

VERY PRIVATE

 VERY PRIVATE

Discretie staat bij ons hoog in het vaandel. Wij realiseren ons dat uw positie en reputatie gevoelig is. Daarom behandelen wij privaat. U komt dus niet in de database van de zorgverzekeraar. We zijn gehuisvest in een anoniem pand in Amsterdam en deze website bevat geen cookies. Wij volgen u niet op internet. U kunt ons bellen zonder nummerherkenning en onder een alias. Onze discretie gaat veel verder dan de wettelijke gegevensbescherming. Privaat houdt ook in, geen wachttijden, cliëntgerichte opstelling en persoonlijke programma’s afgestemd op uw situatie. Evident based volgens de laatste wetenschappelijke inzichten.

WIJ GEBRUIKEN GEEN COOKIES EN NEMEN GEEN TELEFOONGESPREKKEN OP
ADDICTION

 ADDICTION

Verslaving is een ziekte. Chronisch, progressief en altijd met dezelfde dramatische afloop. Voor de verslaafde, maar ook voor de familie en zakelijke omgeving. Tenzij behandeld. High performers zoals u, hebben veel te verliezen en stellen daarom noodzakelijke behandeling vaak uit. Recent onderzoek (VS) geeft aan dat in de top van de samenleving middelenmisbruik meer dan gemiddeld voorkomt. Van u wordt elke dag weer n hoge prestatie verwacht. Juist de eigenschappen ambitie, toewijding en drang naar succes maken u ook gevoelig voor misbruik van middelen. Wij kunnen u helpen. Of het nu gaat om alcohol, cocaïne, andere drugs of medicatie. Hoe eerder hoe beter. Voor u, uw toekomst en die van uw omgeving.

CONSULTANS

 CONSULTANTS

Het succes van uw herstel hangt in hoge mate af van uw counselor. Wij werken uitsluitend met zeer ervaren consultants, academisch opgeleid bij de Betty Ford graduate school of addiction studies. Het episch centrum voor onderzoek, behandeling en educatie. We doen dat in samenwerking met artsen, specialisten en psychiaters. Cliënten en familie worden ondersteund door ervaringsdeskundige Personal Recovery Assistents, medewerkers die langdurig in herstel zijn. Onderscheidend voor THE YOUTURN is de cliëntgerichte aanpak. We werken flexibel, waarbij het primaire doel, het resultaat, altijd voorop staat.

MIJN VERHAAL

MIJN VERHAAL;
WAAROM
THE YOUTURN

KOSTEN

THE YOUTURN werk niet kosten, maar resultaat georiënteerd. In tegenstelling tot publieke zorg. Voor de succesvolle professional blijkt die zorg meestal ongepast, ongeschikt en ontoereikend. Wij hebben er daarom voor gekozen geen samenwerking of contracten met zorgverzekeraars aan te gaan. Wij werken persoonlijk en zullen bij elk advies vooraf transparant over de financiële consequenties zijn. De kosten voor behandeling dienen vooraf privé, of zakelijk te worden voldaan en zijn niet declarabel bij de zorgverzekeraars.

DIRECT CONTACT

DIRECT CONTACT
+31619188281

NIEMAND KAN DIT ALLEEN. BEL ONS. OOK WIJ HEBBEN OOIT DIT TELEFOONTJE GEPLEEGD.
C  O  N  T  A  C  T
LAAT WAT GEGEVENS ACHTER EN WIJ NEMEN SNEL CONTACT MET U OP.
PARTNERS
Stories-Sarphati-109-groene.jpg

THE YOUTURN
VERY PRIVATE
ADDICTION
CONSULTANTS

PARTNERS

RAAD VAN ADVIES RAAD VAN TOEZICHT

PERSBERICHT

bottom of page